SH´BAM

 

Skaka loss till Sh´Bam!

Vill man ha riktigt kul, svettas, höja pulsen ordentligt och njuta av rytmerna från en härlig blandning av listettor och gamla musik favoriter, då är SH´BAM ett enkelt val. Dansgruppträningen, SH´BAM, som är utformad av Les Milles har ökat i popularitet stormartat under de senaste två åren i Sverige. De flesta gymmen har lagt till denna fantastiskt härliga dansklass på schemat under det senaste året.

SH´BAM utgörs av en enkel danskoreografi till upplyftande toner och det krävs inga förkunskaper för att hänga med i svängarna. Tanken bakom SH´BAM är att alla skall kunna delta och ha möjlighet att komma i form med denna roliga träningsform. Dansklassen SH´BAM tränar upp kondition, balans, rörlighet samt ökar spänsten i kroppen. SH´BAM passar alla åldrar och kön.

Det sägs att SH´BAM är Les Milles svar på den populära dansklassen Zumba Fitness. Så gillar man Zumba är det nära till hands att man även förälskar sig i dansklassen SH´BAM. Vill du veta mer om dansklassen Zumba Fitness gå till sidan som handlar om Zumba.

Exempel video på SH´BAM